پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان:

بیش از ۳۳۰ هزار ساختمان شهری و روستایی در گلستان ژئوکد شد

بیش از ۳۳۰ هزار ساختمان شهری و روستایی در گلستان ژئوکد شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان از ثبت موقعیت مکانی بیش از ۳۳۰ هزار ساختمان شهری و روستایی در چارچوب پروژه ملی جی‌نف خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، سید حامد قدس علوی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، گفت: در راستای اجرای طرح ملی جی‌نف، که با هدف استانداردسازی و یکپارچه‌سازی اطلاعات مکانی اماکن کشور در حال اجراست، تاکنون ۵۵ هزار و ۷۱ ساختمان از مجموع ۴۰۳ هزار و ۵۳۴ ساختمان روستایی در استان گلستان به‌صورت دقیق ژئوکد شده‌اند.
وی افزود: در بخش شهری نیز ۲۷۹ هزار و ۷۷۹ ساختمان از ۳۵۰ هزار و ۶۰۸ رکورد شهری موجود در پایگاه داده‌های مکانی استان، مکان‌محور و دارای کد جغرافیایی شده‌اند. این آمار نشان می‌دهد که تاکنون بیش از ۹۴ درصد از ساختمان‌های شهری و ۱۳.۶ درصد از ساختمان‌های روستایی استان وارد پایگاه اطلاعات مکانی کشور شده‌اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان با اشاره به اهمیت راهبردی این طرح، گفت: تکمیل پروژه جی‌نف نیازمند همکاری مستمر دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، سازمان ثبت‌اسناد و دیگر نهادهای مرتبط است که در استان گلستان تعامل سازنده‌ای بین دستگاه‌های اجرایی برای اجرای دقیق این پروژه با اداره کل پست وجود دارد.
قدس علوی با اشاره به برنامه‌های آتی، گفت: روند ژئوکد کردن ساختمان‌ها با دقت فنی بالا و در بازه‌های زمانی مشخص ادامه دارد و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری، درصد پوشش روستایی نیز افزایش قابل‌توجهی داشته باشد.
نماینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان، گفت: همکاران پست استان نقش محوری در برداشت‌های میدانی، ثبت موقعیت دقیق ساختمان‌ها و ورود داده‌ها به سامانه ملی داشته‌اند و بدون همکاری مؤثر آن‌ها، دستیابی به این سطح از پوشش مکانی ممکن نبود.
وی افزود: تعامل نزدیک، نظم عملیاتی و دقت فنی کارشناسان پست استان، از عوامل اصلی موفقیت در اجرای این پروژه ملی در گلستان بوده است.
۲۱ تیر ۱۴۰۴ ۱۰:۰۱
تعداد بازدید: ۱۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید