نشست هم اندیشی توسعه دولت الکترونیک در استان قزوین، باحضور معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات،برگزارشد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از قزوین، دکتر مرتضی براری، در نشست هم اندیشی توسعه دولت الکترونیک در استان قزوین، با بیان اینکه باید تحول بیشتری در حوزه ارتباطات و فناوری ایجاد و به توسعه کسب و کار و اشتغال در حوزه فاوا پرداخت، افزود: استان قزوین باید از مزیت های خود در توسعه شرکت های دانش بنیان،تولید محتوا و خدمات الکترونیک استفاده کند.
وی در این نشست که رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، معاون استاندار، مدیران کل زیرمجموعه وزارت، مسئولین و مدیران استانی و نیز تعدادی از فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان قزوین حضور داشتند، گفت: وجود 4.5میلیون نفر دانشجو که 17درصد آنها در حوزه برق و کامپیوتر تحصیل می کنند نشان دهنده ظرفیت بالای کشور در خلق ثروت است.
دکتر براری با بیان اینکه برندهای مربوط به فناوری در دهه اخیر افزایش چشمگیری داشته اند افزود:جهت گیری برندها در سال های گذشته نرم افزارها بوده که خوشبختانه جزو ظرفیت های ما نیز هست و می توان در این زمینه کار کرد.
در این جلسه مهندس رضایی نیک مدیرکل ict قزوین با ارائه گزارشی از پیشرفت استان در حوزه فاوا به تشریح برنامه های اداره کل در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی وشاخص های توسعه دولت الکترونیک پرداخت، و گفت: ظرفیت پهنای باند دسترسی در استان از ابتدای دولت تاکنون از (Gbps)29 به(Gbps) 60 افزایش یافته، درخصوص وضعیت شبکه انتقال استان نیز تعداد E1 ها در طول سال گذشته به 3 برابر افزایش داشته است.
وی همچنین از افزایش مسیرکابل نوری از 568 کیلومتر به 782 کیلومتر در دو سال اخیر در دولت تدبیر و امید خبر داد.