پرش به محتوای اصلی

با اجرای 6 پروژه ارتباطی؛

دسترسی 8 روستای دیگر خراسان جنوبی به اینترنت پرسرعت انجام شد

دسترسی 8 روستای دیگر خراسان جنوبی به اینترنت پرسرعت انجام شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: با اجرای 6 پروژه ارتباطی دیگر 8 روستای استان از تلفن و اینترنت پرسرعت همراه بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی، مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، از راه اندازی 6 سایت توسعه شبکه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه در روستاهای استان طی اردیبهشت ماه خبر داد.
بهی تصریح کرد: با راه اندازی 5 سایت جدید توسعه شبکه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه و ارتقای تکنولوژی 1 سایت تلفن همراه، 8 روستای دیگر استان با جمعیتی بالغ بر 370 خانوار از پوشش تلفن و اینترنت پرسرعت همراه و خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات بهره مند شده اند.
وی افزود: روستاهای سه فرسخ، گجیکه،اشباک و لخشک شهرستان نهبندان، مهران کوشک شهرستان فردوس، چاده و جعفرآباد شهرستان قائنات و چاه طالب شهرستان سرایان، روستاهایی بودند که با اجرای این پروژه ها به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تصریح کرد: برای اجرای این پروژه ها اعتباری بالغ بر 278 میلیارد ریال از محل منابع طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هزینه شده است.
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۲۸
تعداد بازدید: ۱۰۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید