سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری از جانمایی و احداث 20 سایت همراه در سطح شهرکرد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، جلسه بررسی مشکلات و موانع توسعه خدمات ارتباطی در سطح شهرکرد با حضور بهنام امانی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و مدیران اپراتورهای منطقه و محلی و نمایندگان شهرداری شهرکرد برگزار شد.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اشاره به رقابت سازنده بین اپراتورها در استان بیان کرد: با نصب سایت های ارتباطی امکانات اپراتورهای مختلف از جمله بسته های متعدد اینترنت و مکالمه در اختیار مردم قرار می گیرد و مردم استان به صرفه ترین اپراتور را برای تبادل دیتا انتخاب می کنند.
امانی با اشاره به اینکه ممانعت های مردمی برای احداث سایت در استان وجود دارد، گفت: استفاده از بستر اینترنت نیازمند احداث سایت های ارتباطی است و جمع آوری سایت یا عدم احداث سایت در منطقه ای که نیازمند تقویت سیگنال ارتباطی است، موجب کندی ارتباطات و در نتیجه نارضایتی مردم می شود.
امانی با اشاره به اینکه، نصب دکل ارتباطی در سطح شهر نیازمند جانمایی و تخصیص مکان است، تصریح کرد: در حال حاضر جانمایی 20 سایت ارتباطی در سطح شهرکرد بررسی شده و احداث سایت ها بعد از پرداخت عوارض به شهرداری آغاز می شود.
وی افزود: نصب سایت های جدید ارتباطی نیازمند همکاری شهرداری و مردم است و عدم همکاری موجب برگشت اعتبار سایت و در نتیجه کاهش کیفیت ارتباطات در سطح شهر می شود.