پرش به محتوای اصلی

با راه اندازی و ارتقای 4 سایت انجام شد؛

دسترسی 339 خانوار روستایی کردستان به اینترنت پرسرعت

دسترسی 339 خانوار روستایی کردستان به اینترنت پرسرعت
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، ضمن اشاره به پیگیری‌های این اداره کل در راستای احداث سایت های جدید روستایی، از اتصال 339 خانوار دیگر روستایی این استان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، آرام حیدری، مدیرکل ارتباطات این استان،گفت: 4 روستای دیگر این استان با بیش از هزار نفر جمعیت به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

وی افزود: با احداث 3 سایت جدید روستایی و ارتقای 1 سایت از تکنولوژی 2G به 4G که اعتبار آن از محل طرح USO وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فراهم شده است، روستاهای پیرخضران و چوئین از توابع شهرستان مریوان، روستای سپر سفلی در دیواندره و روستای قزلجکند در شهرستان قروه با 339 خانوار تحت پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت قرار گرفت.

۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۴۳
تعداد بازدید: ۱۶۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید