پرش به محتوای اصلی

برنامه ریزی اجرای مانورهای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل حوزه ارتباطات استان مازندران در سال 1404

برنامه ریزی اجرای مانورهای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل حوزه ارتباطات استان مازندران در سال 1404
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از برنامه ریزی لازم برای اجرای مانور مدیریت بحران و رزمایش خدمت در حوزه دستگاه های تابعه وزارت ارتباطات در استان مازندران در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در حاشیه جلسه بررسی اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه های تابعه وزارت ارتباطات در سال ۱۴۰۳ در حوزه مدیریت بحران و ارائه خدمت به مردم، گفت: در مجموعه دستگاه های تابعه وزارت در سال گذشته تعداد 21 مانور مدیریت بحران و رزمایش خدمت به مردم در سطح استان مازندران برگزار شد.
وی افزود: عمده این مانورها توسط دستگاه های تابعه وزارت همچون اداره کل پست، اداره زیرساخت و مخابرات منطقه مازندران برگزار شد و سطح آمادگی این مجموعه ها در ارائه خدمت، رفع خرابی های ایجاد شده، اتصال مسیرهای قطع شده در اثر حوادث طبیعی و پایداری شبکه ارتباطی استان مورد سنجش قرار گرفت.
رئیس کارگروه سایبری و فناوری پدافند غیرعامل استان مازندران در ادامه با اشاره به اجرای مانور اتصال شبکه فیبر نوری بر روی مسیر پشتیبان در سه شهر استان خاطرنشان کرد: در برنامه ای مدون و از پیش تعیین شده اتصال ارتباطات تلفن همراه در منطقه ای از شهر بابل بر روی بستر ماهواره نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی با اشاره به این که، مانورهای حوزه فاوا در سال ۱۴۰۴ نیز اجرایی خواهد شد، افزود: در تلاش هستیم تا در سه حوزه حملات سایبری، رفع قطعی شبکه ارتباطات ثابت و همراه در ایام حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله و آتش سوزی و حفاظت از مراکز و ساختمان‌های حساس زیرساختی مانورهایی را با همکاری دستگاه های تابعه وزارت ارتباطات در استان مازندران اجرایی کنیم.
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۴:۰۸
تعداد بازدید: ۹۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید