معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان های وزیر ارتباطات در سفر به استان آذربایجان شرقی با حضور برخی از مدیران استانی و محلی چالش ها و مشکلات توسعه ارتباطات در شهرستان بناب را به صورت میدانی و از نزدیک بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی،حاتمی زاده، معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان های وزارت ارتباطات با همراهی حجت الاسلام محمد باقری بنابی، نماینده مردم شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی، مدیران استانی ادارات تابعه وزارت، مدیران استانی اپراتورها و جمعی از مدیران شهری و محلی با سفر به جنوب استان آذربایجان شرقی و بازدید میدانی از نزدیک در جریان مسائل و چالش های ارتباطی مردم تعدادی از روستاهای دارای مشکل ارتباطی و آنتن دهی و همچنین شهرهای خوشه مهر و بناب قرار گرفت و در جلسه شورای ارتباطات و فناوری اطلاعات دستورات لازم را برای رفع مشکلات موجود صادر کرد.
در این جلسه معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه مهم ترین برنامه وزارت ارتباطات در حوزه اینترنت ثابت، طرح ملی فیبر نوری است، گفت: شرکت مبین نت به عنوان مجری طرح در شهرستان بناب تعیین و ابلاغ شده است ولی تاکنون تفاهم نامه اجرایی فی مابین این اپراتور و شهرداری منعقد نشده است که با اعلام آمادگی شهرداری بناب، لازم است این شرکت هرچه سریعتر نسبت به تهیه و ارایه نقشه طرح اجرایی برای آغاز عملیات حفاری و داکت گذاری اقدام نماید.
در این جلسه مجتبی امانی، مدیر کل ارتباطات استان ضمن تشریح آخرین وضعیت شاخص های ارتباطی، وضعیت پوشش و کیفیت ارتباطی شهرستان بناب در بخش همراه و ثابت گفت: این شهرستان دارای ۲۶ روستای بالای 20 خانوار است که تمامی این روستاها دارای حداقل یک اینترنت پرسرعت هستند.
وی افزود: تعداد 5 روستا در شهرستان بناب شناسایی شده که از پوشش مطلوبی برخوردار نیستند و به منظور بهبود پوشش در برنامه توسعه ای وزارت ارتباطات قرار گرفته اند که با راه اندازی سایت جدید و یا ارتقای تکنولوژی سایت موجود به نسل سوم و چهارم تلفن همراه از اینترنت پرسرعت برخوردار و به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.
همچنین در ادامه این جلسه، جواد دباغ صادقی پور، مدیرکل پست استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یکی از پروژه های ملی مهم و دارای اولویت وزارت ارتباطات طرح جی نف است، گفت: این طرح به دنبال شناسایی تمام اماکن و اراضی کشور با یک کد شناسایی منحصر به فرد (کد پستی) است.
دباغ در ادامه ضمن ارائه گزارشی از ژئو کدسازی کل استان، آخرین وضعیت اجرای طرح در شهرستان بناب را تشریح و گفت: در شهرستان بناب 64 درصد ساختمان های موجود بدون پلاک و 2 درصد معابر بی نام است.
وی افزود: در روستاهای این شهرستان 13 هزار و 357 ساختمان وجود دارد که در برنامه سال جاری برای اجرا قرا دارد.
دباغ با اشاره به اینکه اجرای دقیق این پروژه نیازمند همکاری چند دستگاه با یکدیگر است، خواستار استفاده از ظرفیت دهیاران این شهرستان با نظارت فرماندار و بخشداران در این زمینه شد.