به مناسبت هفته معلم؛ سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، با حضور در یکی از دبیرستان های شهرکرد، از سایت مهارت آموزی کدنویسی این مدرسه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، بهنام امانی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، به مناسبت روز معلم با حضور در دبیرستان دخترانه مرضیه، مرضیه محله منظریه شهرستان شهرکرد، از سایت کدنویسی این مدرسه به همراه دبیران فناوری بازدید و جویای دغدغه های آنان شد.
وی با اشاره به راه اندازی 15 سایت کد نویسی در استان به همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با آموزش و پرورش برای آموزش برنامه نویسی متوسطه اول در مدارس اشاره کردو گفت: 150سیستم در اختیار 15 مدرسه قرار گرفت تا دانش آموزان مستعد از امکانات سایت برای ارتقای دانش برنامه نویسی استفاده کنند.
امانی افزود: دو نفر از دانش آموزان پایه نهم از دبیرستان مرضیه شهرکرد در مسابقات کشوری برنامه نویسی شرکت کردند و حائز رتبه برتر شدند.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: دانش آموزان به طراحی وب، تولید بازی و هوش مصنوعی علاقه وافری دارند و اجرای طرح در این خصوص موجب شکوفا شدن استعدادشان می شود.
در این بازدید، از زحمات مدیر، معاونان و دبیران این دبیرستان با اهدای لوح، تقدیرشد.