پرش به محتوای اصلی

​ ​بررسی آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های همراه اول در جنوب کشور

​  ​بررسی آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های همراه اول در جنوب کشور
​در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد همراه اول، مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران مخابرات چهار استان جنوبی کشور، آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های توسعه شبکه همراه اول در این مناطق مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، در این نشست که با هدف بررسی روند اجرای پروژه‌های توسعه شبکه همراه اول به میزبانی شیراز برگزار شد، مدیران ارشد شرکت ارتباطات سیار ایران، مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات به اتفاق مدیران مخابرات استان‌های فارس، هرمزگان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد به تبادل نظر پرداختند.

حمید سلیمان پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در این جلسه با اشاره به راه اندازی و ارتقای ۵۹۹ سایت همراه اول از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری وزارت در استان فارس، بر اهمیت هماهنگی بین بخشی برای اجرای موفق پروژه‌ها تاکید کرد.

وی افزود: برای بهره برداری از این طرح ها، همکاری های مستمر با ادارات کل منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و برق استان برقرار شد و در این زمینه بازدیدهای متعددی از محل اجرای این سایت ها در روستاهای سطح استان انجام شده و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی ذیربط فراهم شد.

در این جلسه، همچنین تصمیمات مهمی در خصوص رفع مشکلات زیرساختی و بهبود کیفیت خدمات همراه اول اتخاذ شد که یکی از تصمیمات کلیدی، تمرکز بر ارتقای سیستم‌های ذخیره برق در سایت‌های تلفن همراه بود که بدین منظور با توجه به اهمیت پایداری شبکه در مواقع اضطراری و قطع برق، مقرر شد اقدامات لازم برای تقویت باتری‌ها و سیستم‌های پشتیبان برق در سایت‌های این اپراتور صورت گیرد تا در زمان قطع برق، سایت های ارتباطی به حداقل ممکن دچار اختلال شوند.

یوسف‌ پور مشاور ارشد مدیرعامل همراه اول نیز در این جلسه، بر تعهد همراه اول برای گسترش پوشش شبکه در مناطق جنوبی کشور تاکید کرد.

وی افزود: همراه اول مسوولیت خود را در ارائه خدمات باکیفیت به تمام نقاط کشور جدی می‌گیرد و در این راستا، تمام تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته به کار خواهد بست.

 

 

۶ بهمن ۱۴۰۳ ۰۹:۲۲
تعداد بازدید: ۹۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید