مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از اجرای طرح ملی کدپستی هوشمند(GNAF) در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، حجت اله امینی، مدیر کل ارتباطات وفناوری اطلاعات این استان در نشست مدیران فاوای استان از اتمام پروژه ملی کدپستی هوشمند منازل و کسب و کارها در 11 شهر استان خبر داد و گفت: بقیه شهرهای استان قزوین نیز در حال اجرای پروژه هستند.
امینی با اشاره به اینکه قزوین از نخستین استان های کشور بود که این پروژه را آغاز کرد، تاکید کرد: هم اکنون استان قزوین بین 3 استان برتر در کشور قرار دارد.
مرادی نرگسی، مدیر کل پست استان نیز با اشاره به اهمیت موضوع GNAF و دسترسی آسان به آدرس های مشترکین برای ارائه خدمات، گفت: در پلاک های تولیده شده که مجهز به بارکد هستند، به راحتی می توان نسبت به احصای اطلاعات ساختمان و نفوس دسترسی پیدا کرد و این کار بویژه در زمان آمارگیری توسط دستگاه های مربوطه سرعت و کیفیت را بالاتر می برد. وی افزود: همکاران پست علاوه بر جمع آوری اطلاعات و نظارت بر اجرای پروژه در 28شهر استان، بطور همزمان در حال یکپارچه سازی کدپستی در روستاهای استان هستند تا روستاها نیز به این سیستم بروز دنیا متصل شوند.