پرش به محتوای اصلی

با برگزاری جلسه ای و حضور مسوولان منطقه؛

وضعیت ارتباطی شهرستان های ماکو، شوط، چالدران و پلدشت آذربایجان غربی بررسی شد

وضعیت ارتباطی شهرستان های ماکو، شوط، چالدران و پلدشت آذربایجان غربی بررسی شد
جلسه شورای راهبری توسعه ICT استان آذربایجان غربی به منظور بررسی وضعیت ارتباطی و فناوری اطلاعات شهرستان های ماکو، شوط، چالدران و پلدشت با حضور فرمانداران این مناطق، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل منطقه آزاد ماکو در سازمان منطقه آزاد ماکو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ICT آذربایجان غربی، جلیلی نژاد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آزاد ماکو به‌عنوان بزرگ‌ترین منطقه آزاد کشور در توسعه اقتصاد دیجیتال، گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی پیش‌نیاز اصلی برای رشد و گسترش اقتصاد دیجیتال است، بر همین اساس، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی منطقه آزاد ماکو به‌عنوان یک اولویت راهبردی پیگیری و اجرا می‌شود.
جلیلی نژاد با اشاره به تاثیر پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی گفت: پروژه فیبر نوری شهر ماکو در دهه فجر به بهره برداری می رسد و پروژه شهر پلدشت نیز تا پایان سال به اتمام می رسد.
وی با اشاره به اهمیت اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت، تسریع در اجرای پروژه‌های ارتباطی در چهار شهرستان ماکو، شوط، چالدران و پلدشت را ضروری دانست.
جلیلی نژاد بر لزوم اجرای این پروژه‌ها در بازه زمانی تعیین‌شده از سوی اپراتورهای ارتباطی دارای تعهد تأکید کرد.
  حسین گروسی مدیرعامل منطقه آزاد ماکو نیز در این جلسه با بیان اینکه مناطق آزاد باید استفاده ازفناوری های نوین در جهت منافع بخش های مختلف اقتصادی به خصوص بخش خصوصی را در دستور کار قرار دهند، گفت: زیرساخت های مناطق آزاد تجاری و صنعتی باید بهتر از سرزمین اصلی باشد و این تفاوت باید احساس شود.
وی با بیان اینکه وجود مشکل در زیرساخت های ارتباطی مناطق آزاد قابل قبول نیست، افزود: زیرساخت های فعالیت اقتصادی و تولید بخصوص استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در منطقه آزاد باید بگونه ای باشد که این شرکت ها کشورهای همسایه را برای فعالیت ترجیح ندهند.
گروسی به ماکو به عنوان چهارمین قطب دیتا سنتر کشور اشاره کرد و گفت: دوسال است که پیگیر تحقق این موضوع هستیم وانتظار داریم در دولت چهاردهم این طرح به بهره برداری برسد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، تصریح کرد:  اجرای پنجره واحد خدمات الکترونیک با مصوبه هیات دولت توسط سازمان منطقه آزاد ماکو در تمام مناطق اجرایی می شود.
نماینده مردم ماکو،‌شوط،‌پلدشت و چالدران نیز در این جلسه گفت: انتظار داریم مشکل آنتن‌دهی و اینترنت برخی از روستاهای این منطقه از طریق ایجاد زیرساخت‌های لازم از طریق اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان رفع شود.
  در ادامه فرمانداران شهرستان های ماکو، پلدشت و چالدران، به مشکلات ارتباطی در سطح شهرستان مربوطه اشاره کردند.
در پایان مدیران استانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به ارائه گزارش عملکرد و برنامه های در دست اجرا پرداختند.
۲ بهمن ۱۴۰۳ ۱۴:۱۵
تعداد بازدید: ۹۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید