پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات استان اردبیل اعلام کرد:

پیشرفت 74درصدی حفاری طرح فیبرنوری در شهر اردبیل

پیشرفت 74درصدی حفاری طرح فیبرنوری در شهر اردبیل
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، از پیشرفت 74درصدی حفاری طرح فیبرنوری در شهر اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، در دیدار با شجاع اقبالی، مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک استانداری، از پیشرفت 74درصدی حفاری طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهر اردبیل خبر داد.

سرداری با اشاره به اهداف و وظایف و کارکردهای اداره‌کل فاوای استان اردبیل و واحدهای تابعه آن، گفت: در 3سال گذشته تعداد 496 سایت ارتباطی نصب، راه اندازی و به بهره برداری رسیده و همچنین در بحث فیبرنوری؛ این طرح در شهر نیر به اتمام رسیده و در شهرهای اردبیل و پارس آباد در حال اجرای عملیات است.

وی افزود: هم اکنون از آغاز طرح ملی فیبرنوری توسط شرکت خدمات ارتباطی مبین نت به عنوان مجری طرح در شهر اردبیل حفاری مسیرهای مشخص شده به میزان 240کیلومتر، میکروداکت‌گذاری 344کیلومتر و شوتینگ فیبر 129کیلومتر اجرا شده است.

مدیرکل فاوای استان اردبیل تصریح کرد: در تلاش هستیم که با روند مناسبی که طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهر اردبیل در حال اجرا است؛ فاز دوم این طرح ملی را همزمان با دهه مبارک فجر افتتاح و به بهره برداری برسانیم.  

 اقبالی نیز در این دیدار، از آمادگی دفتر فنی و امور عمرانی استانداری در جهت رفع موانع ارتباطی در سطح استان خبر داده و خاطر نشان کرد حمایت های لازم از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را انجام می شود.

۱۶ دی ۱۴۰۳ ۱۵:۰۱
تعداد بازدید: ۱۰۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید