پرش به محتوای اصلی

چهاردهمین نمایشگاه الکامپ استان گیلان افتتاح شد

چهاردهمین نمایشگاه الکامپ استان گیلان افتتاح شد
چهاردهمین نمایشگاه الکامپ گیلان 1403، با حضور 80 شرکت فعال در حوزه ICT و 30 دستگاه اجرایی در محل نمایشگاه بین المللی رشت آغاز بکار کرد .

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، چهاردهمین نمایشگاه کامپیوتر، اقتصاد دیجیتال و دولت هوشمند(الکامپ 1403 گیلان) با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، سعید زاهدی مدیر‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و دیگر مسئولان ملی و استانی در محل نمایشگاه بین‌المللی رشت به طور رسمی آغاز به کار کرد.

زاهدی در مراسم افتتاح این نمایشگاه، با بیان اینکه این نمایشگاه با همراهی بخش خصوصی و حمایت استانداری برگزار می‌شود، گفت: بازدیدکنندگان از نمایشگاه الکامپ (الکترونیک – کامپیوتر) می‌توانند با آخرین فناوری‌های روز دنیا در صنعت فناوری اطلاعات آشنا شده و از خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی مختلف استان بهره‌مند شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، تصریح کرد: نمایشگاه الکامپ بستری مناسب برای شناسایی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه استان است و فرصت مغتنمی برای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات، حمایت از استارت‌آپ‌های بومی و تقویت تعاملات علمی و صنعتی محسوب می‌شود.
وی افزود: این نمایشگاه فرصتی بی‌نظیر برای نمایش توانمندی‌های استان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که می‌تواند بستری برای رشد اقتصادی، اشتغال‌زایی و ارتقای کیفیت زندگی مردم فراهم کند.
نمایشگاه الکامپ با حضور ۸۰ شرکت کننده به صورت عمده از گیلان شامل اپراتور‌های تلفن همراه و مجری طرح‌های فیبر نوری در استان، شرکت‌های کامپیوتری، شبکه مخابراتی و غرفه‌های دولت الکترونیک بیش از ۳۰ دستگاه اجرایی استان که خدمات خود را در بستر اینترنت و فضای مجازی به مردم ارائه می‌دهند، برگزار می‌شود.
این نمایشگاه تا جمعه ۱۴ دی ماه جاری از ساعت ۱۱ الی ۲۰ برگزار می شود.
۱۲ دی ۱۴۰۳ ۱۱:۰۹
تعداد بازدید: ۹۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید