مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام از اتصال بیش از 1000 خانوار استان به اینترنت پرسرعت در 5 ماه نخست آغار بکار دولت چهاردهم خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام، علی کریمی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در جلسه شورای راهبری حوزه ارتباطات استان با اعلام این خبر، گفت: با شروع بکار دولت چهاردهم توسعه ارتباطات در استان رشد چشمگیری داشته بطوری که در 5 ماهه نخست آغاز دولت تاکنون دسترسی 1000 خانوار روستایی استان با جمعیتی بالغ بر 5 هزار نفر به اینترنت پرسرعت فراهم شده است.
وی افزود: برای اتصال این روستاها از محل توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات بالغ بر 450 میلیارد ریال هزینه صورت گرفته است.
کریمی با اشاره به برنامه توسعه ارتباطات استان، تصریح کرد: در حال حاضر برنامه اتصال 54 روستای دیگر استان شامل 42 روستای بالای 20 خانوار و 12 روستای زیر 20 خانوار در دست اقدام است که با اتمام این پروژه ها بیش از 2 هزار خانوار دیگر استان از اینترنت پرسرغت بهره مند خواهند شد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، تاکید کرد: استان ایلام هم از لحاظ کمیت و هم از نظر پیشرفت کار جز استان های پیشرو است و هم اکنون نیز از لحاظ شاخص های توسعه ای بخشICT در وضعیت مناسبی قرار دارد.