در حوزه توسعه ارتباطات روستایی استان لرستان، تعداد 14 روستا طی صد روز آغاز فعالیت دولت چهاردهم از اینترنت پر سرعت بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان مجتبی صارمی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، در گزارشی از اقدامات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان طی صد روز نخست آغاز فعالیت دولت چهاردهم، گفت: با احداث تعداد 7 سایت جدید و ارتقای تکنولوژی یک سایت ساکنین تعداد 14 روستای استان با 1414 خانوار و با جمعیتی بالغ بر 4851 نفر از ارتباطات پایدار و با کیفیت شبکه پر سرعت تلفن همراه با تکنولوژی G 4 بهره مند شدند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، گفت: این پروژه ها با اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط همکاران اپراتور های همراه اول، ایرانسل و مخابرات استان به عنوان مجری، در سطح روستاهای استان به بهره برداری رسیده است.