با اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهر ازنا امکان اتصال کاربران خانگی و کسب و کارها ی تجاری و اداری به اینترنت پر سرعت بر بستر فیبر نوری فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، مجتبی صارمی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان گفت: به منظور توسعه زیر ساخت های لایه دسترسی ( اکسس) و ارائه سرویس اینترنت پر سرعت تا حداکثر 1000 مگابیت بر ثانیه، پروژه فیبر نوری منازل و کسب وکارها در شهر ازنا پس از عملیات حفاری با انجام داکت گذاری به طول 45 کیلومتر انجام گرفته است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، تصریح کرد: در همین راستا 67 کیلومتر شوتینگ فیبر نوری در این طرح انجام گرفته که برای برقراری این سرویس تعداد 624 عدد FAT و 25 عدد کابینت اکتیو و پسیو نیز نصب شده است.
وی افزود: با اجرای این طرح که بالغ بر 670 میلیارد ریال از محل اعتبارات بخش دولتی و خصوصی سرمایه گذاری شده است، امکان بهره مندی حدود 15000 مشترک خانگی و تجاری و اداری شهر ازنا از سرویس پر سرعت اینترنت بر بستر فیبر نوری فراهم شده که می تواند در ارائه خدمات مطلوب الکترونیکی به شهروندان و همچنین توسعه کسب و کارها حوزه اقتصاد دیجیتال نقش بسیار مهمی را ایفاد نماید.