پرش به محتوای اصلی

برگزاری نشست هم‌اندیشی نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم

برگزاری نشست هم‌اندیشی نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم از برگزاری نشست هم‌اندیشی نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان به منظور اتخاذ تصمیمات لازم برای نحوه برگزاری هدفمند این نمایشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، نشست هم‌اندیشی نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم با عنوان «دیتکس» با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و نمایندگان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف برنامه زمان بندی و اجرای نمایشگاه، چگونگی پشتیبانی و خدمت رسانی، مدیریت خدمات، نحوه دریافت غرفه و چگونگی جذب فعالان این حوزه برای شرکت در نمایشگاه برگزار شد.
جواد غلام‌پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با اشاره به اینکه فاوا استان همیشه به دنبال ایجاد مطلوبیت کیفی در برگزاری نمایشگاه الکامپ بوده و هست، عنوان کرد: باید این نمایشگاه به گونه‌ای که درخور شان صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات است برگزار شود.
وی تاکید کرد: لازم است تشویق و ترغیب مناسبی از سوی نمایندگان صنوف ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولیان این حوزه برای حضور فعالان، نخبگان، دانشجویان و کارآفرینان در نمایشگاه انجام شود.
غلام پور تاکید کرد: نمایشگاه این امکان را می‌دهد تا محصولات، نوآوری‌ها و روندهای جدید در صنعت فاوا را به بازدیدکنندگان معرفی کند و مکانی مناسب برای ارتباط مستقیم فعالان حوزه با مشتریان و مخاطبان هدف باشد.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم از تاریخ 20 لغایت 23 آذرماه 1403 در مکان نمایشگاه بین المللی استان قم دایر خواهد بود و علاقه‌مندان به سفارش غرفه و راهنمایی می‌توانند به درگاه اینترنتی https://iranditex.com مراجعه کنند.
۲۱ مهر ۱۴۰۳ ۱۲:۱۵
تعداد بازدید: ۸۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید