پرش به محتوای اصلی

دیدار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی گیلان به مناسبت هفته نیروی انتظامی

دیدار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی گیلان به مناسبت هفته نیروی انتظامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، سعید زاهدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در دیدار با سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر رئیس پلیس فتای استان ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی، سربلندی و امنیت کشور را مدیون تلاش‌های کارکنان نیروی انتظامی دانست و تاکید کرد: امروزه با پیشرفت فناوری‌های ارتباطی خصوصا در حوزه فضای مجازی نقش موثر و سازنده پلیس فتا در تامین امنیت و کنترل این فضا بیش از پیش مشهود است و اقدامات موثری در این خصوص انجام یافته است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ضمن تاکید بر امنیت فضای مجازی و ضرورت آگاهی بخشی به مردم، گفت: همکاری مراجع ذیربط در راستای ارتقای سواد دیجیتالی می‌تواند بیش از پیش مردم را از خطرات فضای مجازی آگاه کند.
سرهنگ نقی مهر رئیس پلیس فتای استان گیلان نیز در این دیدار گفت: یکی از بزرگترین معضلات در خصوص فضای مجازی، بی خطر دانستن یا کم اهمیت جلوه دادن خطرات این فضا است که اغلب ناشی از ناآگاهی افراد است، لذا این سهل انگاری و بی‌توجهی به این تهدیدات نتیجه‌ای جزء ضرر و زیان برای افراد به دنبال ندارد.
نقی مهر با بیان اینکه آموزش کاربران فضای مجازی شرط اصلی است، تصریح کرد: امیدواریم با همکاری دو مجموعه بتوانیم در خصوص خطرات فضای مجازی، آگاهی‌بخشی‌های لازم را برای مردم انجام دهیم.
۲۱ مهر ۱۴۰۳ ۱۱:۲۲
تعداد بازدید: ۸۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید