سرپرست ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری گفت: 19 سایت همراه اول و 2 سایت ایرانسل به مناسبت هفته دولت در استان افتتاح می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، بهنام امانی سرپرست ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اظهار کرد: به مناسبت هفته دولت 21 سایت ارتباطی با اعتباری بالغ بر 990 میلیارد ریال از محل اعتبارات خدمات عمومی روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح می شود که از این تعداد 10 سایت جدید و 9 سایت ارتقا یافته اپراتور همراه اول است.
امانی با بیان اینکه دو سایت جدید ایرانسل نیز در شهرستان های خانمیرزا و اردل احداث شده است، اظهار کرد: طی هفته دولت برخی از سایت های ارتباطی در شهرستان های استان به صورت نمادین افتتاح می شود.
امانی با اشاره به پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت گفت: 67 کیلومتر فیبر نوری روستایی در مسیرهای شیخ علیخان -سرآقاسید-خویه و سرخون اجرا شده است که اعتبار هزینه شده این پروژه تاکنون بیش از 21 میلیارد تومان بوده است.