پرش به محتوای اصلی

گواهی جدید افتا در گرایش امن سازی و مقاوم سازی صادر شد

گواهی جدید افتا در گرایش امن سازی و مقاوم سازی صادر شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، از صدور گواهینامه افتا در گرایش امن سازی و مقاوم سازی سامانه ها، زیرساخت ها و سرویس افتا در این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، سید حامد قدس علوی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در مراسم اعطای گواهینامه افتا به شرکت فراگامان کیان گسترش گلستان گفت: امروز استفاده از محصولات فناوری اطلاعات در لایه های مختلف جامعه گسترش یافته است و این امر باعث توجه بیش از پیش امنیت شده است.
رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان اظهار کرد: شرکت های فعال در حوزه ارائه خدمات موظف شده اند تا با کسب مجوز از خسارات احتمالی ناشی از بکارگیری محصولات ناامن پیشگیری کنند.
وی افزود: به منظور افزایش سطوح کیفی و کمی خدمات، گواهینامه افتا در حوزه های خدمات فنی و خدمات مدیریتی حوزه خدمات عملیاتی افتا صادر شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان اظهار کرد: همکاران ما در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان آمادگی دارند مشاوره لازم در زمینه اخذ گواهینامه را به شرکت‌ها ارائه کنند تا شرکتهای توانمند در حوزه‌های مختلف، موفق به اخذ گواهینامه مربوطه شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های متقاضی فعالیت در هر یک از حوزه‌های خدماتی افتا می‌توانند، با مطالعه‌ آیین نامه ساماندهی مربوطه، حوزه‌های خدمات افتایی مورد نظر خود را برای اخذ پروانه، انتخاب کرده و با مراجعه به وب‏سایت اداره کل نما در سازمان فناوری اطلاعات به نشانی sec.ito.gov.ir درخواست خود را ثبت، و نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ ۰۸:۱۵
تعداد بازدید: ۱۱۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید