پرش به محتوای اصلی

با حضور ورزشکاران المپیاد ارتباطات؛

آیین غبارروبی و ادای احترام به شهدای استان مازندران در گلزار شهدای امام زاده ابراهیم بابلسر برگزار شد

آیین غبارروبی و ادای احترام به شهدای استان مازندران در گلزار شهدای امام زاده ابراهیم بابلسر برگزار شد
ورزشکاران و کادر اجرایی المپیاد ارتباطات با حضور در گلزار شهدای بابلسر، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا با آرمان‌های شهدای انقلاب تجدید میثاق کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان مازندران، در دومین روز از رقابت‌های ورزشی المپیاد ارتباطات، مراسمی در تکریم شهدای استان مازندران با حضور جمعی از مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان‌های تابعه و مسئولین استان مازندران و شهرستان بابلسر در گلزار شهدا واقع در آستان امامزاده ابراهیم(ع) شهر بابلسر برگزار شد.
این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین جابر قلیان، دبیر شورای فرهنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیحه سرایی در رثای اهل بیت (علیهم السلام) وشهدای گرانقدر کشور همراه بود.
المپیاد ورزشی ارتباطات، با حضور بالغ بر ۶۰۰ ورزشکار از کارکنان سازمان‌ها، شرکت‌ها و پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، تا پانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر بابلسر در جریان خواهد بود.
بنابر این گزارش، در این آیین اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، صالحیان مدیر زیرساخت استان مازندران، نیازی مدیر شعب پست بانک استان مازندران، عطایی معاون اداره کل پست استان مازندران و برخی دیگر از همکاران شاغل در ادارات تابعه مجموعه وزارت در استان مازندران حضور داشتند. 
۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۹:۵۲
تعداد بازدید: ۷۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید