مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اعلام کرد: در استان کرمانشاه 99 درصد رای دهندگان احراز هویت الکترونیکی شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، سیدابوالفضل محمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، گفت: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه برای اطمینان از پایداری و عملکرد مناسب ارتباطات به منظور احراز هویت بر خط اشخاص، اقدامات گسترده و قابل توجهی را پیش از شروع فرآیند انتخابات انجام داده است.
محمدی بیان کرد: این گام روبه جلو در فرآیند رایگیری، با رویکرد بهبود شفافیت و افزایش دقت در فرآیند انتخابات انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از اینترنت همراه در مناطق دور افتاده و روستاهای استان برای دستیابی شعب به شبکه ملی اطلاعات، بیان کرد: اداره کل ارتباطات با برگزاری جلسات منظم با اپراتورهای تلفن همراه و ثابت به بررسی پوشش شعب و نقاط اخذ رای پرداخت و اقدامات لازم جهت بهبود عملکرد ارتباطی و پشتیبانی لازم در روز انتخابات انجام شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه تصریح کرد: یکی از اقدامات اصلی اپراتورها در سطح استان بازگشایی رومینگ ایرانسل به منظور افزایش دسترسی و پوشش شبکه در سطح استان بود که میزان قابل توجهی به پایداری شرایط کمک کرد.
مدیر کل ارتباطات وفناوری اطلاعات، گفت: با تلاش تمام دستاندرکاران حوزه فناوری اطلاعات مرتبط با این موضوع سبب شد تا احراز هویت برخط 99 درصدی رای دهندگان در استان کرمانشاه انجام شود.
محمدی با اشاره به اهمیت پیگیری و بررسی عملکرد حوزه ارتباطات در روز انتخابات افزود: به منظور این امر اقدامات لازم مانند برقراری شیفتهای انتخابات برای پشتیبانی و پایش فعالیتهای مرتبط با انتخابات در طول روز انتخابات، آمادهباش کامل تیمهای نگهداری ثابت و سیار بهمنظور حفظ پایداری سیستمهای ارتباطی و حضور نماینده اداره کل ارتباطات در ستاد انتخابات استانداری کرمانشاه جهت هماهنگی و پشتیبانی موارد فنی و ارتباطی نیز انجام شد.