پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام خبر داد:

دسترسی بیش از 400 خانوار دیگر در استان ایلام به اینترنت پرسرعت

دسترسی بیش از 400 خانوار دیگر در استان ایلام به اینترنت پرسرعت
مدیر کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام از اتصال روستاهای کل سفید، سراب نقل، حونگه و چشمه کبود به اینترنت پرسرعت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام، علی کریمی مدیرکل ارتباطات استان درجلسه کنترل پروژه استان گفت: روستای کل سفید در شهرستان دره شهر، سراب نقل و حونگه در شهرستان آبدانان و چشمه کبود در شهرستان ایلام  به اینترنت پرسرعت مجهز شدند.
وی ادامه داد: با ایجاد4سایت همراه اول در این روستاها بیش از 400 خانوار با جمعیتی بالغ بر 1800 نفر از اینترنت پر سرعت 4G بهره مند شدند.
سرپرست اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان تأمین اعتبار این طرحها را از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات عنوان کرد و افزود: برای ایجاد 4 سایت در این روستاها بالغ بر 132 میلیارد ریال هزینه صورت گرفته است.
کریمی با اشاره به اینکه بیش از 96 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار استان دارای پوشش اینترنت است، تصریح کرد: از این مقدار 89 درصد دارای اینترنت پرسرعت قابل قبول بوده و با هدف گذاری صورت گرفته تا پایان سال این عدد به 99 درصد خواهد رسید.
وی ادامه داد: استان ایلام هم از لحاظ کمیت و هم از نظر پیشرفت کار جز استانهای پیشرو است و هم اکنون نیز از لحاظ شاخص های توسعه ای بخش ICT در وضعیت مناسبی قرار دارد.
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ ۱۱:۵۳
تعداد بازدید: ۱۰۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید