پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات قم:

قم رتبه سوم مهارت فاوا در کشور و ششم کشوری در شاخص توسعه فاوا است

قم رتبه سوم مهارت فاوا در کشور و ششم کشوری در شاخص توسعه فاوا است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم گفت: شتاب توسعه فناوری اطلاعات در این استان موجب شده تا در آخرین رده‌بندی استان ها، قم موفق به کسب عنوان ششم کشوری در شاخص توسعه فاوا و رتبه سوم از نظر مهارت فاوا شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، جواد غلام پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم  با اشاره به آخرین گزارش سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: بر اساس بررسی های انجام شده شاخص توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات (IDI) در سال 1402، استان قم در جایگاه ششم کشوری در سال 1402 از نظر توسعه فاوا با امتیاز7.92قرار گرفت.
وی با بیان اینکه  این استان وضعیت نسبتا مطلوبی در مقایسه با سایر استان‌ها قرار دارد و با جایگاه رتبه ششم از میانگین کشوری نیز بالاتر است، تصریح کرد: شاخص IDI شاخصی برای سنجش توسعه با سه گروه «دسترسی»، «استفاده» و «مهارت» معرفی می‌شود.
وی با اشاره به رتبه قم در زیرشاخص های توسعه فاوا افزود: در زیرشاخص «میزان استفاده فاوا» در استان‌ها که بر مبنای درصد استفاده افراد از اینترنت و درصد مشترکان پهن باند ثابت و مشترکان فعال پهن باند سیار به دست آمده است، نشان می‌دهد که قم با امتیاز 0.8 موفق به کسب رتبه پنجم میزان استفاده از فاوا قرار دارد.
غلام پور ادامه داد: در زیر شاخص «سطح دسترسی فاوا» نیز که بر مبنای پنج مولفه شامل درصد مشترکان تلفن ثابت، درصد مشترکان تلفن همراه، پهنای باند بین الملل به ازای کاربران، درصد دسترسی خانوارهای دارای رایانه و درصد خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت به دست می‌آید، قم در رتبه هفتم کشوری با امتیاز 0.85 قرار دارد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم اظهار کرد: همچنین در زیرشاخص «مهارت فاوا» که برمبنای مولفه های نرخ باسوادی بزرگسالان ۱۵ سال به بالا و نرخ ثبت نام دانش آموزان است این استان در رتبه سوم قراردارد که در مقایسه با سال 98 که در رتبه 12 ام بود 8 پله صعود داشته است.
۲۱ بهمن ۱۴۰۲ ۰۸:۵۵
تعداد بازدید: ۸۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید