پرش به محتوای اصلی

به مناسبت دهه مبارک فجر صورت گرفت:

اتصال 3 روستای شهرستان سیروان به اینترنت پرسرعت

اتصال 3 روستای شهرستان سیروان به اینترنت پرسرعت
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام از اتصال 3 روستای شهرستان سیروان با بیش از 200 خانوار به شبکه ملی اطلاعات خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام، علی کریمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام در بازدید از روستاهای شهرستان سیروان گفت: در راستای توسعه ارتباطات روستایی و ایجاد عدالت ارتباطی، با راه اندازی یک سایت جدید فول تکنولوژی توسط شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل و اعتبار 40 میلیارد ریالی از محل منابع طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، 3 روستای چشمه چاهی علیا ، چشمه چاهی وسطی و چشمه چاهی سفلی به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
کریمی با اشاره به این که این روستاها تحت پوشش تکنولوژی نسل سوم و چهارم تلفن همراه قرار گرفتند، تصریح کرد: در حال حاضر مشترکان تلفن همراه در این روستاها که تحت پوشش پهن باند تلفن همراه قرار گرفتند به تمامی خدمات شبکه ملی اطلاعات، از جمله خدمات آموزش الکترونیکی؛ دولت الترونیک، خدمات بهداشت و سلامت الکترونیک خدمات بانکی آنلاین و تلویزیون اینترنتی دسترسی دارند.
وی تاکید کرد: با توسعه پهن باند سیار و اتصال به شبکه ملی اطلاعات امنیت، دسترسی به سرعت بالا و قیمت پایین خدمات برای کاربران و سرویس دهندگان فراهم می شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام در خصوص برنامه های وزارت ارتباطات در شهرستان سیروان گفت: با همکاری وزارت ارتباطات اتصال 3 روستای چم شیر ، نسارمله ماران و حسن گاوداری به اپراتور همراه اول و ایرانسل جهت اجرا ابلاغ شده است.
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ۱۵:۴۳
تعداد بازدید: ۹۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید