پرش به محتوای اصلی

مسابقه بهترین خاطره نمازی در استان مازندران برگزار می شود

مسابقه بهترین خاطره نمازی در استان مازندران برگزار می شود
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از برگزاری مسابقه بهترین خاطره نمازی با هدف نشر و ترویج فرهنگ غنی اقامه نماز در میان خانواده های همکاران مجموعه ارتباطات در استان مازندران خبر داد.
به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در خصوص برگزاری این مسابقه اظهار کرد: شورای فرهنگی اقامه نماز اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با همکاری اداره کل پست استان مازندران در راستای نشر و ترویج فرهنگ غنی اقامه نماز در میان خانواده های همکاران مجموعه ارتباطات استان ،مسابقه فرهنگی خاطره نویسی را تحت عنوان “زیباترین خاطره نمازی" برگزار می کند.
مدیرکل ارتباطات استان مازندران خاطر نشان کرد: این مسابقه در سه رده سنی "خردسالان، نوجوانان و جوانان" برگزار می شود و همکاران علاقمند به شرکت در این مسابقه می توانند شیرین ترین و زیباترین و بهترین خاطره نمازی فرزندان خویش را تا تاریخ ۲۲بهمن ۱۴۰۲ به دبیر شورای اقامه نماز پست استان (مهدی گرائلی شیخ ) تحویل داده و یا از طریق فضای مجازی (بله ،ایتا،سروش و روبیکا) به شماره تلفن ۰۹۱۱۲۲۳۴۳۷۷ ارسال کنند.
بنابه گزارش رسیده، به خاطرات برگزیده، جوایز فرهنگی اهدا خواهد شد.
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ۱۵:۴۲
تعداد بازدید: ۸۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید