جلسه شورای فرهنگی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان برگزار شد و مقرر شد جلسات هم اندیشی پیرامون موضوعات روز جامعه توسط این شورای برگزار شود.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، جلسه شورای فرهنگی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان برگزار شد و در این جلسه پیرامون مسائل و موضوعات فرهنگی روز جامعه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین مقرر شد با هدف روشنگری کارکنان، ارتباطات بیشتری بین اعضای شورا ایجاد شده و جلسات هم اندیشی پیرامون موضوعات روز جامعه برگزار شود تا ضمن هم اندیشی، اعضاء از نظرات امام جماعت و احکام شرعی در این زمینه ها مطلع شوند تا با آگاهی و بصیرت بیشتری آمادگی پاسخگویی به سوالات احتمالی کارکنان و مردم را داشته باشند.