پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات آذربایجان شرقی تاکید کرد؛

توجه بر امنیت سایبری دستگاه‌ها در جهت کاهش راه‌های نفوذ و تهدیدات زیرساخت‌های سایبری استان

توجه بر امنیت سایبری دستگاه‌ها در جهت کاهش راه‌های نفوذ و تهدیدات زیرساخت‌های سایبری استان
مدیر کل ارتباطات آذربایجان شرقی، ضمن تبریک هفته پدافند غیرعامل به تمام فعالان این حوزه، بر اهمیت امنیت سایبری دستگاه‌ها در جهت کاهش راه‌های نفوذ و تهدیدات زیرساخت‌های سایبری استان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، محمد فرزاد، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان، به مناسبت آغاز هفته پدافند غیرعامل، این روز را به تمام فعالان این حوزه تبریک گفت و بر اهمیت امنیت سایبری دستگاه‌ها در برهه زمانی حاضر در جهت کاهش راه‌های نفوذ و تهدیدات زیرساخت‌های سایبری استان تاکید کرد.
رئیس کارگروه سایبری و الکترونیک پدافند غیرعامل استان با ذکر تعدادی از اقدامات کارگروه سایبری و الکترونیک پدافند غیرعامل استان اعم از «برگزاری مانور پایداری ارتباطات»، «برگزاری رزمایش تست پروتکشن‌های روی سیستم‌های انتقال SDH و DWDM»، «برگزاری مانور قطعی برق مراکز مخابراتی و تست عملکرد سیستم‌های برق اضطرار»، «برگزاری رزمایش تست عدم نفوذ و تخریب اتاق سرور»، «آغاز اجرای طرح غربالگری امنیت دستگاه‌های اجرایی غیرزیرساختی»، «برگزاری 5 وبینار آموزشی در حوزه امنیت سایبری برای مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی»، «ارائه پروانه فعالیت در حوزه خدمات افتا به 12 شرکت بخش خصوصی»، «انجام تست دوره‌ای شبکه داخلی سازمانی دستگاه‌های عضو کارگروه سایبری و الکترونیک»، ایجاد همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف استان در جهت ارتقای سطح آمادگی و پایداری درشرایط بحرانی را از مهم ترین مواردی دانست که باید به آن توجه شود.
۳ آبان ۱۴۰۲ ۱۵:۱۱
تعداد بازدید: ۸۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید