پرش به محتوای اصلی

در دیدار با مدیرکل بازرسی استان اردبیل مطرح شد؛

برقراری پوشش تلفن همراه و اینترنت سیار در 291 روستای بالای 20 خانوار استان اردبیل

برقراری پوشش تلفن همراه و اینترنت سیار در 291 روستای بالای 20 خانوار استان اردبیل
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، به منظور معرفی و تشریح فعالیت ها و عملکرد این اداره‌کل با مدیرکل بازرسی استان اردبیل دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات استان اردبیل، شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، به منظور معرفی و تشریح فعالیت ها و عملکرد این اداره‌کل با علی رمضانپور، مدیرکل بازرسی استان اردبیل دیدار و گفتگو کرد.
سرداری با بیان اینکه اداره‌کل فاوای استان اردبیل به عنوان نماینده عالی وزیر ارتباطات نقش راهبری، هماهنگ کننده، پیگیری سیاست ها و اهداف وزارت متبوع در بین دستگاه های تابعه را دارد، گفت: اداره‌کل پست، مدیریت امور شعب پست بانک و شرکت ارتباطات زیرساخت از جمله واحدهای تابعه هستند که هر یک به صورت مجزا رسالت و فعالیت های تخصصی و جداگانه ای را در سطح استان دنبال می کنند.
وی افزود: با توجه به ماموریت ابلاغی، شرکت ارتباطات زیرساخت؛ بسترساز ارتباطات دیجیتال امن و پایدار، تأمین‌کننده الزامات شبکه ملی اطلاعات در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی و ارائه‌دهنده خدمات بین‌الملل بوده و ما در سطح استان مشکلی در تامین پهنای باند نداریم.
سرداری با تشریح پروژه های طرح USO در استان اردبیل، تصریح کرد: پوشش تلفن همراه و اینترنت سیار در 291 روستای بالای 20 خانوار استان برقرار شده است و همچنین اجرای 1211 کیلومتر فیبرنوری در روستاهای استان اردبیل به مخابرات ایران ابلاغ شده و تا پایان دولت سیزدهم عملیاتی می شود.
رمضانپور نیز در این دیدار، گفت: توسعه زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی از جمله مهمترین مولفه های پیشرفت و آبادانی هر کشور محسوب می شود و ما باید همه همت خود را جهت ایجاد این زیرساخت های حیاتی معطوف کنیم.
وی افزود: از اهداف انقلاب اسلامی ایران رفع محرومیت و پیشرفت روستاها بوده است و ما امروز شاهدیم که در روستاهائی که حتی زمانی آب آشامیدنی و برق نبود، اینک تحت پوشش اینترنت و تلفن همراه قرار گرفته اند.
بازرس‌کل استان ادامه داد: ما نیز آماده همکاری با مجموعه فاوای استان اردبیل جهت رفع موانع و بهبود زمینه های توسعه و ایجاد دکل های ارتباطی و فیبرنوری در سطح استان هستیم.
۱۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۱:۲۵
تعداد بازدید: ۱۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید