پرش به محتوای اصلی

صادقی معاون اقتصادی استانداری سمنان بیان کرد:

با اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها همه شهرهای استان سمنان هوشمندسازی می شود

با اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها همه شهرهای استان سمنان هوشمندسازی می شود
معاون اقتصادی استانداری سمنان در جلسه هماهنگی انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی‌سازی شهر شاهرود از هوشمندسازی شهرهای استان با اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در جلسه‌ای که با حضور معاون اقتصادی استانداری، فرماندار شاهرود، شهردار شاهرود و برخی از مدیران استانداری برگزار شد، گفت: اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان، برنامه اولویت دار بخش ICT است و نسبت به اهمیت و ضرورت اجرایی‌سازی پروژه در راستای فرآیند تکمیل شبکه ملی اطلاعات در استان تاکید کردند.
حسن پور افزود: طرح فیبرنوری FTTHشهر شاهرود به متراژ تقریبی 140 کیلومتر توسط این اپراتور تهیه گشته و نصب 184 fat و 65 کابینت ، نیز پس از صدور مجوزهای حفاری از سوی شهرداری شاهرود ،شروع خواهد گشت.
حسن پور بر لزوم اجرایی‌سازی پروژه مذکور در راستای شهر هوشمند تاکید نمودند و در پایان نیز شهردار شاهرود نیز با رویکرد نقش فناوری اطلاعات در شهرسازی مدرن، موافقت خود با اجرایی سازی پروژه مذکور را اعلام نمودند.
۳ مهر ۱۴۰۲ ۱۴:۴۳
تعداد بازدید: ۱۰۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید