جلسه شورای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر در فرمانداری شهرستان گناوه و با محوریت بررسی برنامه توسعه زیر مجموعه های وزارت ارتباطات در آن شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، در ابتدای جلسه محمدتقی صفری فرماندار شهرستان گناوه با اشاره به مشکلات حوزه ICT در شهرستان گناوه گفت: اقدامات بسیاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در منطقه انجام شده، لذا مشکلاتی وجود دارد که با همکاری قابل حل است.
وی با اشاره به ضعف آنتن دهی تلفن همراه در تعدادی از روستاهای شهرستان گناوه افزود: با احداث سایت جدید مشکل آنتن دهی تلفن همراه در روستاهای مذکور رفع خواهد شد.
صفری در ادامه با توجه به تجاری بودن شهر گناوه نسبت به محدودیت ارسال بسته های پستی مواردی را بیان کرده و از اداره کل پست استان درخواست همکاری بیشتر را کردند.
در ادامه جلسه علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعت استان بوشهر ضمن تشکر از همدلی واحدها در تحقق برنامه های وزارت متبوع در استان اظهار کرد: تکلیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تکمیل دسترسی روستاهای بالای بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات می باشد، در همین راستا تاکنون از مجموع 31 روستای بالای 20 خانوار شهرستان گناوه همه 31 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل و ظرف 6 ماه آینده نیز در روستاهای عباسی، گشویی، گمارون و قلعه حیدر جهت پوشش بهتر مکالمه و اینترنت همراه نیز یک سایت از محل اعتبارات USO احداث خواهد شد.
همچین وی احداث سایت در روستای مال محمود را برای سال آینده در دستور کار قرار دادند.
سملیان با اشاره به اینکه یکی از محور های مهم سیاست های استان تکمیل شبکه فیبر نوری FTTH توسط اپراتورها و شرکت مخابرات منطقه است، افزود: با همکاری شهرداری ها به منظور اعطای مجوز حفاری به اپراتورها به جهت تکمیل پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهرستان گناوه بخش زیادی از درخواستها که عمدتاً دریافت خدمات ثابت می باشد مرتفع خواهد شد.
پویان خواجه ئیان سرپرست مخابرات منطقه بوشهر بیان کرد: تاکنون 30 کیلومتر فیبر نوری شهری (FTTH) در گناوه اجرا شده است که آماده واگذاری به مشترکین می باشد. ایشان همچنین از افتتاح سایت همراه در روستاهای گشویی، قلعه حیدر و گمارون جهت پوشش بهتر ارتباطی در دهه فجر امسال خبر داد.
وی خاطر نشان کرد: برنامه پایش تصویری بطور کامل در شهر گناوه اجرا شده است و در حال حاظر 16 دوربین فعال است.
پس از آن، جهانشیر بارگاهی مدیرکل پست استان بوشهر بیان کرد: سرویس GNAF در شهر گناوه بطور کامل اجر و همه نقشه ها بارگذاری شده است.ایشان همچین خواستار تخصیص بودجه در حوزه GNAF روستایی شد.
پس از آن حمید دشتی مدیر شعب پست بانک بوشهر اظهار کرد: دو باجه پست بانک جهت فروش ارز به زائرین در ماه کنونی اختصاص داده شده بود که 1500 زائر را تاکنون تحت پوشش قرار داده است.
وی همچنین از ایجاد سه باجه پست بانک روستایی در شهرستان گناوه در سال جاری خبر داد.
وی ادامه ایشان خواستار همکاری فرمانداری جهت انتقال حساب صنوف مختلف، از جمله دهیاری و ... به پست بانک شدند.
درپایان فرماندار شهرستان گناوه از حضور اعضای شورای راهبری توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر درشهرستان تشکر کرد.