پرش به محتوای اصلی

اتصال روستای همند شهرستان خوسف به شبکه ملی اطلاعات

اتصال روستای همند شهرستان خوسف به شبکه ملی اطلاعات
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: با ارتقا سایت همراه روستای همند از توابع بخش مرکزی شهرستان خوسف، پوشش اینترنت پرسرعت همراه در این روستا برقرار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی، با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پیگیری های اداره کل ارتباطات استان، روستای همند با جمعیتی بالغ بر 60 خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل و از خدمات متنوع مبتنی براین شبکه و اینترنت پرسرعت 4G بهره مند شد. اعتبار هزینه شده برای ارتقا این سایت، 22 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) بوده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از ابتدای سال 1402 تاکنون 52 روستای بالای بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند.

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ ۱۱:۳۹
تعداد بازدید: ۱۲۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید