پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات سیستان و بلوچستان خبر داد:

آیین افتتاح پروژه های ارتباطی شهرستان سراوان برگزار شد

آیین افتتاح پروژه های ارتباطی شهرستان سراوان برگزار شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان از بهره برداری پروژه های ارتباطی شهرستان سراوان با سرمایه گذاری بالغ بر 390 میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان، نیک محمد بلوچ زهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: با توجه به نگاه ویژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون اجرای عدالت ارتباطی در کشور، پروژه های ارتباطی شهرستان سراوان با اعتباری بالغ بر 390 میلیارد ریال با حضور فرماندار و مسئولین این شهرستان افتتاحد.

وی با اشاره به نصب و راه اندازی 3 سایت جدید با تکنولوژی نسل چهارم و ارتقاء تکنولوژی 7 سایت موجود در روستاهای این شهرستان افزود: با احداث این سایت های مخابراتی و ارتقاء سایت های موجود 11 روستای شهرستان سراوان به اینترنت پرسرعت متصل شدند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر بهره گیری از روش­ها و تجهیزات مطمئن جهت توسعه ارتباطات گفت: درراستای پایداری ارتباطات، ارتقاء تکنولوژی و توسعه تجهیزات بین سایت های ارتباطی و مراکز مخابراتی بالغ بر 100 کیلومتر فیبر نوری در مسیر دهک - قلعه ماشکید – سیرکان با اعتباری بالغ بر 130 میلیارد ریال جهت بهره­مندی 19 روستا اجرا شده است.

بلوچ زهی درپایان گفت: کاهش شکاف دیجیتالی و ایجاد توازن در بخش ارتباطات بین شهر و روستا یکی از اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

۸ شهریور ۱۴۰۲ ۱۱:۳۳
تعداد بازدید: ۹۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید