پرش به محتوای اصلی

در آستانه هفته دولت؛

میز خدمت مدیران و مسئولین حوزه ارتباطی استان خراسان رضوی به همراه نمایشگاه دستاوردهای دولت در استان برگزار می شود

میز خدمت مدیران و مسئولین حوزه ارتباطی استان خراسان رضوی به همراه نمایشگاه دستاوردهای دولت در استان برگزار می شود
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی از برگزاری میز خدمت ونمایشگاه دستاوردهای دولت سیزدهم در آستانه هفته دولت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در تشریح هدف از برگزاری این نمایشگاه گفت: ارتباط دو سویه میان مردم و مسئولین به منظور استماع مشکلات آنها و تلاش در جهت مرتفع کردن هر چه سریعتر موضوعات و نیز تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم از آغاز به کار و علی الخصوص در یکسال گذشته از اهم اهداف برگزاری این اتفاق مهم است.

وی امید آفرینی در مقیاس گسترده را از مهمترین وظایف هر مجموعه ای عنوان کرده و افزود: ارائه تصویری دقیق از عملکرد دولت سیزدهم در سطح عمومی وتقویت انسجام میان دولت - مردم و مردم - دولت از جمله اهداف اصلی دیدارهای چهره به چهره مدیران و مسئولین استانی با مردم در این نمایشگاه است.

دلگیر در پایان با اشاره به اینکه شعار هفته دولت امسال "دولت مردم" است خاطر نشان کرد: در آستانه هفته دولت و به منظور دیدار بدون واسطه مردم و مسئولین، نمایشگاه و میز خدمت استان خراسان رضوی، با شعار "با هم ساختیم" در روزهای 31 مرداد ماه و اول شهریور1402، از ساعت 9 صبح الی 9 شب در محل مجتمع شمس واقع در میدان شهداء مشهد برگزار می شود.

۳۱ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۱۵
تعداد بازدید: ۸۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید