پرش به محتوای اصلی

آیین کلنگ زنی ۱۵ سایت جدید تلفن همراه ایرانسل در شهرستان های رابر، بافت و ارزوئیه برگزار شد

آیین کلنگ زنی ۱۵ سایت جدید تلفن همراه ایرانسل در شهرستان های رابر، بافت و ارزوئیه برگزار شد
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان از کلنگ زنی ۱۵ سایت جدید تلفن همراه همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: با احداث ۱۵ سایت تلفن همراه ایرانسل با تکنولوژی 2G/3G/4G و ارتقای ۲ سایت به تکنولوژی 4G برای ۲۴ روستای شهرستان های رابر، بافت و ارزوئیه از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح (USO) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی مدیرکل ارتباطات این استان در مراسم کلنگ زنی احداث سایت روستاهای شهرستان های رابر، بافت و ارزوئیه که باحضور محمدی نماینده مردم این شهرستان ها درمجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان های بافت و ارزوئیه، نماینده اپراتور ایرانسل و دهیاران و اعضای شورای اسلامی این روستاها برگزار شد، گفت: با توجه به ظرفیت ها و توانمندی شهرستان های رابر، بافت و ارزوئیه در بخش های مختلف با توسعه زیرساخت های ارتباطی در روستاهای این شهرستان ها منجر به کاهش مهاجرت مردم به شهرها و دسترسی آسان روستاییان به خدمات می شود.
وی افزود: با احداث ۱۵ سایت جدید تلفن همراه از اپراتور ایرانسل برای ۲۴ روستای این شهرستان ها از محل اعتبارات وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات 100 میلیارد ریال تامین شده است.
مدیرکل ارتباطات استان کرمان ضمن بازدید از وضعیت ارتباطی و دسترسی به اینترنت روستاهای دهستان کیسکان با پیگیری و ابلاغ ارتقا تکنولوژی سایت همراه اول در این منطقه شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان به همراه محمدی نماینده این شهرستان ها بازدید از وضعیت ارتباطی و دسترسی مردم به اینترنت پرسرعت تعدادی از روستاهای شهرستان های رابر، بافت و ارزوئیه به عمل آورد.
۳۱ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۱۳
تعداد بازدید: ۸۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید