پرش به محتوای اصلی

کلنگ احداث قطب مرکز داده در پارک فولادشهر در هفته دولت به زمین زده می شود

کلنگ احداث قطب مرکز داده در پارک فولادشهر در هفته دولت به زمین زده می شود
معاون سیاست گذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس پارک فاوا در سفر به اصفهان برنامه ریزی و هماهنگی های لازم با مقامات استانی برای کلنگ زنی پروژه ایجاد یکی از قطب های مرکز داده کشور در پارک فاوای فولادشهر در هفته ی دولت را انجام دادند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، علی اصغر انصاری، معاون سیاست گذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و محمد جعفر صدیق دامغانی زاده، رئیس پارک فاوا  ضمن بازدید از فضای پارک فاوای فولادشهر، برنامه ریزی برای کلنگ زنی پروژه ایجاد یکی از قطب های مرکز داده کشور در آن مکان در هفته دولت انجام شد.
صدیق دامغانی زاده ضمن بیان اینکه زیرساخت های برق و ارتباطات مرکز داده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین می شود تصریح کرد: توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ساختار شبکه مرکز داده با سه مسیر پشتیبانی طراحی شده است.
رئیس پارک فاوا در ادامه افزود: مطابق طراحی انجام شده در فاز اول 300 رک توسط وزارت ارتباطات راه اندازی می شود و امکان توسعه آن توسط بخش خصوصی تا 3000 رک وجود دارد.
صدیق دامغانی زاده در جلسه ایی با امیررضا نقش، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خواستار کمک به تسهیل ایجاد مرکز داده با حمایت مقامات استانی شد و افزود: سرمایه گذاری برای توسعه مرکز داده در فازهای آتی نیازمند هماهنگی های استانی است.
رئیس پارک فاوا در ادامه سفر با سعید محسنی، مدیرعامل برق منطقه ای اصفهان نیز دیدار داشت و خواستار تامین برق مرکز داده به میزان 15 مگا وات از طریق شبکه برق سراسری کشور شد و در ادامه گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در صدد تامین برق این مرکز توسط نیروگاه گازی و خورشیدی در همان محل تا دوسال آینده است.
بر اساس این گزارش در این جلسات جعفر مطلب زاده، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، مجید محمدخانی، مدیر ارتباطات زیرساخت اصفهان و جمعی از مسئولین استانی نیز حضور داشتند.
در سند معماری شبکه ملی اطلاعات، تکلیف ایجاد مرکز قطب داده به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محول شده که متولی اصلی آن شرکت ارتباطات زیرساخت است.
۲۸ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۰۵
تعداد بازدید: ۹۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید