پرش به محتوای اصلی

دو روستای محروم شهرستان تایباد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

دو روستای محروم شهرستان تایباد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از ارتقاء تکنولوژی دوسایت همراه اول در روستاهای شیزن و کهجه شهرستان تایباد در راستای بهره مند سازی ساکنان این ناحیه از استان به خدمات نوین ارتباطی خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، ضمن تأکید بر حرکت پیشران مجموعه ارتباطی کشور به منظور ایجاد بستری ایمن، با کیفیت و پرسرعت گفت: اپراتور همراه اول از محل طرح USO، با ارتقاء تکنولوژی دو سایت در روستاهای شیزن و کهجه از توابع شهرستان تایباد، امکان برخورداری ساکنان این مناطق از استان به فناوری های نوین ارتباطی را فراهم ساخت.

وی افزود: با انجام این خدمت، 343 خانوار محروم و روستایی استان با جمعیتی معادل 1459 نفر، ضمن برخورداری از اینترنت پرسرعت نسل چهارم، به شبکه ملی اطلاعات متصل و طعم شیرین فناوری را چشیدند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی در پایان تصریح کرد: تا پایان سال جاری، کلیه روستاهای بالای بیست خانوار استان به اینترنت پر سرعت و شبکه ملی اطلاعات متصل و از فناوری های نوین ارتباطی بهره مند می شوند.

۲۲ اَمرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۵۲
تعداد بازدید: ۹۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید