پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات استان لرستان خبر داد:

سایت جدید ارتباطی در منطقه محروم روستای نیله سادات در کوهدشت لرستان احداث می شود

سایت جدید ارتباطی در منطقه محروم روستای نیله سادات در کوهدشت لرستان احداث می شود
به منظور تامین پوشش ارتباطی منطقه محروم نیله سادات شهرستان کوهدشت یک سایت جدید ارتباطی احداث می شود.
به گزارش روابط عمومی ICT استان ، مجتبی صارمی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان در جلسه بررسی وضعیت ارتباطی شهرستان خصوصاً مناطق روستایی و کم برخودار گفت: با پیگیریهای بعمل آمده مجوز احداث یک سایت جدید مخابراتی در منطقه محروم نیله سادات در شهرستان کوهدشت از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اخذ شده است و جهت اجراء به اپراتور همراه اول ابلاغ شده و در مرحله طراحی است.
وی افزود: بدلیل کوهستانی بودن منطقه احداث راه دسترسی سایت و همچنین شبکه برق مورد نیاز مستلزم هزینه بالایی بوده که با مساعدت فرماندار شهرستان کوهدشت و مدیران کل راهداری و شرکت توزیع برق استان مقرر شده است بخشی از این هزینه از طریق تامین تجهیزات جبران شود تا با اجرای این پروژه ارتباطی و عمرانی ساکنین محترم این منطقه از خدمات تلفن همراه و اینترنت پر سرعت و سروسیهای الکترونیکی بهره مند شوند.
مدیرکل ICT استان لرستان اظهار کرد: توجه به مناطق محروم و کمتر برخودار یکی از اولویت های دولت سیزدهم است که در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز این مهم مورد تاکید بوده و با اجرای پروژه ارتباطی و مخابراتی در این منطقه در نظر است که مشکلات ارتباطی که نقش بسیار مهمی در خدمت رسانی و بهره مندی اهالی از خدمات و سرویس های الکترونیکی و توسعه و عمران مناطق محروم دارد مرتفع شود.
۱۴ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۸:۰۵
تعداد بازدید: ۸۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید