پرش به محتوای اصلی

اتمام پوشش فیبر نوری به زودی در سراسر استان گلستان

اتمام پوشش فیبر نوری به زودی در سراسر استان گلستان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان از توسعه پوشش فیبرنوری در سراسر استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، سید حامد قدس علوی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: بهره‌برداری از طرح پوشش فیبرنوری در تمامی شهرهای استان به زودی انجام می شود.
وی اظهار داشت: در راستای تحقق شعار «گلستان؛ سرزمین هوشمند» فیبررسانی به منازل، کسب و کارها، مدارس و سایر نقاط استان آغاز شده و مرحله حفاری و داکت کشی با پیشرفت بالای 80 درصد در استان در حال اجراست.
رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: اجرای طرح مزبور در مناطق شهری استان از بهمن ماه سال 1401 بصورت شبانه روزی و در سه شیفت کاری شروع شده و تاکنون در 33 شهر مرحله حفاری و کانال کشی به میزان 540 کیلومتر به پایان رسیده است.
وی ادامه داد: اجرای فیبرنوری در دو شهر باقی مانده با جدیت در دست پیگیری است.
قدس‌علوی گفت: طرح مزبور پیرو تفاهم نامه منعقده فی مابین بخش خصوصی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر ایجاد پوشش دسترسی مبتنی بر فیبرنوری در استان گلستان به اجرا درآمده که این حجم سرمایه گذاری و اجرای آن در طی این مدت در تاریخ اجرای پروژه های استان، بی نظیر است.

۳ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۷:۳۳
تعداد بازدید: ۱۸۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید