پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات آذربایجان شرقی تاکید کرد:

دیدار رییس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با مدیرکل ارتباطات استان آذربایجان شرقی

دیدار رییس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با مدیرکل ارتباطات استان آذربایجان شرقی
در دیدار رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با مدیر کل ارتباطات استان همکاری مشترک در توسعه زیر ساخت های اکو سیستم فناوری استان مورد تاکید طرفین قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، ، سجاد توحیدی، رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با حضور در محل اداره کل ارتباطات استان با محمد فرزاد، مدیر کل ارتباطات استان دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار: محمد فرزاد با اشاره به نتایج خوب همکاری های انجام شده مابین اداره کل ارتباطات و دانشکده برق در سنوات گذشته مانند همکاری مرکز آپای این دانشکده در حوزه امنیت سایبری و همچنین همکاری اساتید این دانشکده در طرح گرنت جوانه پارک فاوا، خواستار هم افزائی و همکاری بیشتر در تاسیس پژوهشکده های نوع سوم و راه اندازی سایبر پارک شد.
در ادامه فرزاد با بیان اینکه دنیای آینده، دنیای فناوری های نوین و شرکت های فناور است، گفت: با همکاری های مشترک دانشکده برق و اداره کل ارتباطات می توان قدم های موثری در توسعه زیر ساخت های اکو سیستم فناوری استان برداشت.
توحیدی در این جلسه با توجه به ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشکده برق و کامپیوتر خواستار همکاری در ایجاد مرکز محاسبات سریع این دانشکده شد.
۳ اَمرداد ۱۴۰۲ ۰۰:۰۶
تعداد بازدید: ۹۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید