پرش به محتوای اصلی

3 روستای دیگر شهرستان زیرکوه خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت همراه بهره مند شدند

3 روستای دیگر شهرستان زیرکوه خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت همراه بهره مند شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: یک سایت دیگر توسعه شبکه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستاهای استان، در روستای علی آباد زیرکوه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی، مصطفی بهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، از راه اندازی سایت جدید همراه در روستای علی آباد پیشبر زیرکوه خبر داد و گفت: در ادامه توسعه ارتباطات روستایی، یک سایت جدید مجهز به تکنولوژی های نسل 2،1 و 3 همراه در روستای علی آباد پیشبر شهرستان زیرکوه احداث و راه اندازی شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی تصریح کرد: این سایت علاوه بر روستای علی آباد، روستاهای پیشبر و فخرآباد را نیز تحت پوشش قرار داده است و مجموعا 250 خانوار روستایی دیگر استان را از تلفن و اینترنت پرسرعت همراه بهره مند کرده است.

وی افزود: سایت تلفن و اینترنت پرسرعت همراه علی آباد، با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال از محل منابع اعتباری طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل اجرا شده است.

بنابراین گزارش، از ابتدای سال جاری 5 سایت توسعه شبکه ملی اطلاعات در سطح شهرستان زیرکوه راه اندازی شده است.

۱۷ تیر ۱۴۰۲ ۰۷:۲۲
تعداد بازدید: ۸۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید