پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات استان مازندران:

طرح GNAF در شهرستان نوشهر اجرایی می شود

طرح GNAF در شهرستان نوشهر اجرایی می شود
جلسه بررسی مشکلات و موانع تسریع در فرآیند اجرای طرح جی نف GNAF در شهرستان نوشهر با حضوران مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در این جلسه ضمن تشریح طرح GNAF اظهار کرد: اجرای طرح جی نف بعنوان یکی از پروژه های اولویت دار اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات و فناوری در دو بخش نشانی استاندارد و سیستم یکپارچه سازی املاک کشور با همکاری سایز سازمانها و ارگان های دولتی به شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.
وی افزود: در اجرای این طرح خیابانها، محلات و کوچه ها در شهرها و روستاها همنام سازی شده و طرح پلاک گذاری هم در شهرها و روستاها اجرا می شود و تمامی مکان‌ها با یک کد و یک مدل پلاک شناخته می‌شوند و مردم از سردرگمی درباره آدرس دهی خارج می شوند.
اعزی تصریح کرد: جلسات توجیهی در خصوص ضرورت و منافع اجرای طرح GNAF برای شهرداری ها و شوراها در سراسر استان برگزار خواهد شد و شهرداری ها ملزم به تحویل نقشه پارسل شهری به اداره کل پست استان هستند.
مدیرکل ارتباطات استان مازندران خاطر نشان کرد: تسریع در اجرای این پروژه نیاز به تعامل و همکاری دستگاه‌های مربوطه بخصوص دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها با اداره کل پست استان است.
این جلسه با حضور سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری، معاونین پست استان و کارشناسان دفتر امور شهرداری و شوراها استانداری و شهرداری نوشهر برگزار شد.
۱۳ تیر ۱۴۰۲ ۱۴:۲۵
تعداد بازدید: ۹۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید