مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به همراه فرماندار شهرستان سنقروکلیایی و دیگر مسئولین در سفر یکروزه به روستای امیر عمران شهرستان سنقرو کلیایی ضمن دیدار با اهالی روستا، هدایای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت عیدنوروز را به کودکان این روستا تقدیم کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، سیدابوالفضل محمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، در دیدار با اهالی روستای امیرعمران واقع در شهرستان سنقرو کلیایی گفت: به لطف خداوند متعال و زحمات مسئولان در حال حاضر در دور افتادهترین روستاهای کشور امکانات خیلی خوبی مهیا شده است.
وی افزود: در حوزه ارتباطات بالغ بر 92 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان دارای اینترنت پرسرعت هستند و تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر این است که تمامی نقاط فاقد پوشش اینترنت در کشور از جمله روستای امیرعمران واقع در شهرستان سنقر و کلیایی به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به کودکان روستا از روشهای استفاده درست از اینترنت گفت و افزود: با توجه به استعداد و پتانسیلی که در این روستا وجود دارد انتظار میرود که با آموزش و استفاده صحیح از اینترنت، در آینده نزدیک شاهد پیشرفت این روستا در کسب و کار دیجیتال باشیم و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی لازم برای برگزاری کارگاههای آموزشی درخصوص استفاده مفید از اینترنت را برای اهالی روستا دارد.
این مقام مسئول با تاکید بر آموزش و پرورش کودکان روستای امیرعمران بیان کرد: استفاده صحیح از اینترنت به همراه آگاهی ابزار خوبی برای ارتقا و بهروز رسانی سطح علمی دانشآموزان و کشاورزان است و همچنین درآمدزایی بالایی برای اهالی روستا با توجه به امکانات و محصولات این روستا دارد.
در پایان این دیدار، علی قربانی فرماندار شهرستان سنقر وکلیایی و سید ابوالفضل محمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه و دیگر مسئولین هدایای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت عیدنوروز را که در سفر به روستای امیرعمران به کودکان وعده داده بود به آنان تقدیم کردند.