پرش به محتوای اصلی

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام:

8 هزار نفر در حوزه فناوری و اطلاعات استان ایلام فعالیت دارند

8 هزار نفر در حوزه فناوری و اطلاعات استان ایلام فعالیت دارند
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام درجلسه کارگروه اشتغال استان اظهارکرد: هشت هزار نفر در این استان در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام ، علی کریمی سرپرست اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام در جلسه کارگروه اشتغال استان با بیان اینکه نظام صنفی رایانه در استان دارای ۳۲۸ عضو حقیقی است، اظهار کرد: ۳۶۸ شرکت حقوقی، ۲۰۸ فروشگاه به صورت حقیقی، ۲۳ مشاور و ۳۰ کارشناس در حوزه اطلاعات و فناوری در استان ایلام فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه ۶ شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات در استان فعالیت دارند، ابراز کرد: همچنین هشت شرکت در استان دارای مجوز شورای عالی انفورماتیک هستند که در مجموع یک هزار و ۷۰۰ نفر در این حوزه در استان مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام تعداد فعالان حوزه فناوری و اطلاعات در استان ایلام را حدود هشت هزار نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نیز ۳۶ مرکز دانشگاهی در حوزه آی تی در استان ایلام فعالیت دارند.

وی بیان کرد: این افراد می توانند با مراجعه به پارک علمی و فناوری ایده های خود را ارائه دهند و اگر توان مالی لازم برای اجرایی کردن طرح خود را نداشته باشند، از ایده آنان به صورت صفر تا صد برای ارائه در رویدادهای استارتاپی و یا تجاری سازی حمایت مالی می شوند.

کریمی با اشاره به اینکه حمایت از شتاب دهنده های استانی نیز در دستور کار این اداره کل قرار دارد، یادآور شد: چهار شرکت شتاب دهنده در استان ایلام فعالیت دارند که در این راستا در امر تسهیل گری در صدور مجوز و ارائه تسهیلات از این شرکت ها حمایت می شود.

وی با بیان اینکه ارائه آموزش های حوزه اطلاعات و فناوری به ۲۰۸ سرباز نظام وظیفه در سال گذشته در راستای ایجاد اشتغال از دیگر فعالیت های این اداره کل بوده است، گفت: فناوری و اطلاعات در حوزه های مختلف از جمله فیبر نوری، آموزش اینترنت اشیاء، تعمیرات گوشی همراه و امنیت فناوری می تواند زمینه لازم برای اشتغال علاه مندان را فراهم کند.

کریمی با بیان اینکه استان ایلام وضعیت مطلوبی در زیرساخت‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات از نظر تلفن ثابت، همراه و اینترنت دارد، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ در بیش از ۵۵۰ روستا از مجموع ۶۸۰ روستای استان، اینترنت پرسرعت قابل‌دستیابی است.
۸ فروردین ۱۴۰۲ ۱۶:۳۵
تعداد بازدید: ۹۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید