پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان خبرداد:

اتصال 8 روستای شهرستان بافت به شبکه ملی اطلاعات

اتصال 8 روستای شهرستان بافت به شبکه ملی اطلاعات
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: اتصال 8 روستای شهرستان بافت به شبکه ملی اطلاعات موجب دسترسی 2500 نفر به اینترنت پر سرعت پهن باند شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی مدیر کل ارتباطات این استان با اشاره به اتصال 8 روستای شهرستان بافت به شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: با تلاش های شبانه روزی مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، روستاهای رابر و ارزوییه با ارتقای 4 سایت همراه اول از 2G به  4G و ارتقای دو سایت برای شهرستان بافت، یک سایت  برای ارزوییه و یک سایت برای رابر در مجموع 8 روستا با جمعیتی بالغ بر 2500 نفر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
وی توسعه ارتباطات روستایی به شبکه ملی اطلاعات را از اهداف وزارت ارتباطات دانست و افزود: تا پایان سال آینده، تمامی روستاهای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ادامه با تشکر از زحمات صمداله محمدی نماینده مردم شهرستان بافت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تحقق این هدف مهم، البته نیازمند همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان برای «حفظ اعتبارات پیش بینی شده برای وزارت ارتباطات و عدم تخصیص درآمدهای حوزه ارتباطات به سایر بخش‌ها است که امیدوارم با همراهی خود، مسیر دستیابی ما به این هدف را تسهیل کند.
۸ فروردین ۱۴۰۲ ۱۶:۲۶
تعداد بازدید: ۹۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید