پرش به محتوای اصلی

با حضور مدیرکل ICT استان:

وضعیت ارتباطی شهرستان آستارا مورد بررسی قرار گرفت

وضعیت ارتباطی شهرستان آستارا مورد بررسی قرار گرفت
مدیرکل ارتباطات استان گیلان در جلسه بررسی وضعیت ارتباطی شهرستان آستارا با تاکید بر رفع موانع توسعه ارتباطات اعلام کرد با اهتمام وزارت متبوع برای حل مشکلات ارتباطی استان به خصوص شهرستان آستارا، برنامه لازم در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، این جلسه با حضور عنایت رضایی پور فرماندار شهرستان آستارا، فرزاد توکلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، میثم الوان پور شهردار آستارا و نماینده شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل با هدف بررسی وضعیت ارتباطاتی در محل فرمانداری آستارا برگزار شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در ابتدا گزارشی از وضعیت ارتباطی شهرستان ارائه و به نیاز اپراتورها به خصوص اپراتور ایرانسل برای اختصاص مکان های جدید، تملیک زمین، نصب دکل برای پوشش مناسب تر و افزایش میزان آنتن دهی پرداخت.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و موقعیت‌های شهرستان افزود: تلاش‌های خوبی در راستای بهبود شرایط و زیرساخت‌های ارتباطی در حال انجام است و دستگاه های تابعه وزارت ارتباطات در استان حمایت‌های لازم را در این خصوص خواهند داشت.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان، ساماندهی و همکاری در نصب دکل ها را یکی از راهکارهای ارتقاء ضریب نفوذ اینترنت در شهرستان برشمرد و خواستار همکاری برای رفع موانع احتمالی پیش روی این مهم شد.

توکلی به اجرای طرح ملی USO در استان به خصوص در شهرستان آستارا اشاره و خاطرنشان کرد: با پیگیری این اداره کل مشکلات پیش روی توسعه این طرح در شهرستان بررسی و مقرر شده تمامی روستاهای بالای 20 خانوار تا پایان شهریور سال 1402 به اینترنت پرسرعت متصل شوند.

مدیرکل ارتباطات استان گیلان تصریح: از تعداد 59 روستای این شهرستان 40 روستا بالای 20 خانوار بوده که 38 روستا دارای ارتباط بوده و تنها دو روستا دارای ارتباط است، ضریب نفوذ تلفن ثابت در مجموع شهر و روستا حدود 42.6 درصد و ضریب نفوذ مشترکین تلفن همراه شهرستان 114.23 درصد است که در استان دارای جایگاه مناسبی است.

وی ضمن اشاره به استقرار 186 دکل ارتباطی در شهرستان آستارا و تعداد 142 هزار و 968 مشترک فعال تلفن همراه افزود: از این تعداد 149 دکل ارتباطی توسط اپراتور همراه اول با تعداد 99 هزار و 105 مشترک ؛ 30  دکل ارتباطی توسط اپراتور ایرانسل با تعداد 40363 مشترک و 7 دکل ارتباطی توسط اپراتور رایتل با 3500 مشترک در حال سرویس دهی هستند.

 

عنایت رضایی پور فرماندار شهرستان آستارا نیز در ابتدا ضمن تقدیر از حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در این شهرستان و حمایت‌های وی از فعالیت‌های حوزه ارتباطی در این شهرستان و خواستار ارتقاء سطح ارتباطات و پهنای باند به خصوص در نقاط روستایی و نقاط هدف گردشگری شهرستان شدند.

وی خواستار تعامل بیشتر برای بررسی راه های ارتقای خدمات و سرویس های مورد نیاز مردم و ارتقای ضریب نفوذ اینترنت با توجه به موقعیت استراتژیک و گردشگر پذیر شهرستان شد و افزود: امیدواریم درخواست ها و مطالبات و نیازسنجی های که در این نشست ارائه می شود در راستای تحقق حقوق شهروندی و استقرار دولت الکترونیک باشد.

رضایی پور خاطر نشان کرد: لازمه رشد و توسعه اقتصادی هر جامعه توجه و سرمایه گذاری لازم در زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در این حوزه شاهد برخی کمبودها و ضعف ها شهرستان هستیم که امید است با تعامل فیمابین و اولویت بندی در جهت رفع این کاستی ها گام برداریم.

۲۶ اسفند ۱۴۰۱ ۱۶:۰۹
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان |
تعداد بازدید: ۹۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید