مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در راستای تحقق حقوق شهروندی با حضور در سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد) از طریق خط ارتباطی 111 پاسخگوی تماس های مردمی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد مصوب شورای عالی اداری سال 92، فرزاد توکلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در برنامه پاسخگویی بی واسطه مدیران دستگاه های اجرایی استان به مطالبات مردمی شرکت کرد.
توکلی با حضور در محل سامانه سامد در استانداری گیلان، پاسخگوی موارد مطروحه شهروندان در حوزه ماموریتی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.
بر اساس این گزارش، سامانه تلفنی 111 امکان تعامل ارتباط دو سویه بین مردم و دولتمردان را فراهم کرده است و مردم استان بواسطه سامانه مذکور قادرند درخواست ها، شکایات، پیشنهادات، انتقادات و گزارشات خود را با مسئولان و مدیران استان مطرح کنند.
در این ارتباط مستقیم مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با تعدادی از هم استانی های گیلانی؛ موضوعاتی همچون (تلفن ثابت و اینترنت) بیان شد.