پرش به محتوای اصلی

امضای تفاهم نامه مشترک میان ستاد اقامه نماز و ادارات تابعه وزارت ارتباطات در استان خراسان رضوی

امضای تفاهم نامه مشترک میان ستاد اقامه نماز و ادارات تابعه وزارت ارتباطات در استان خراسان رضوی
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، ضمن تشریح برنامه های ستاد اقامه نماز حوزه ارتباطات، به تبیین سیاست ها و رویکردهای فرهنگی این بخش، در راستای اشاعه هرچه باشکوه تر فرهنگ نماز و نماز خوانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی، در ابتدای این جلسه که در محل سالن اجتماعات مدیریت شعب پست بانک استان برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه شعبان المعظم و اعیاد پر برکت این ماه، به جایگاه رفیع نماز از دیدگاه آیات و روایات اشاره کرده و افزود: با برنامه ریزی، تکمیل زیرساخت‌ها و رفع موانع موجود، گام های مؤثری در ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز برداشته می شود.

وی در ادامه بر ضرورت همفکری همه ادارات تابعه به منظور رونق بخشی هر چه بیشتر به فرهنگ والای نماز و نمازخوانی پرداخته و گفت: باید به ‌عنوان یک فرد مسلمان، در محیط کار، اجتماع و خانواده، به‌گونه‌ای رفتار کنیم که پایبندی ما به نماز اول وقت، سبب دعوت دیگران به انجام این فریضه الهی شود.

دلگیر در پایان ضمن اشاره به پیشرفت سریع ارتباطات در زندگی روزمره امروز خاطر نشان کرد: عمق بخشی به مسائل گوناگون نماز، مستلزم تدوین راهبردهایی سریع وکارآمد، به منظور تشویق و ترغیب بخش های مختلف جامعه به این فریضه الهی است که بدون شک با برنامه ریزی های مدون، برگزاری جلسات منظم و همفکری با ادارات تابعه به این هدف غایی و مهم دست خواهیم یافت.

بنابه این گزارش، در این نشست حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی، ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان و تشکر از اقدامات صورت پذیرفته در حوزه نماز گفت: لازم است آموزش فلسفه، اسرار، آداب و احکام نماز، از پیش دبستانی تا سطوح عالی دانشگاه و سپس محیط کار، نهادینه شود تا زمینه مشارکت همه اقشار جامعه در اشاعه فرهنگ نماز فراهم شود.

بر اساس این گزارش در انتهای این جلسه، تفاهم نامه مشترک بومی، ابتکاری میان ستاد اقامه نماز و ادارات تابعه وزارت ارتباطات در استان به امضای طرفین رسیده و از فعالان حوزه نماز و امور فرهنگی ادارات تابعه با اهدای لوح یاد بود تقدیر به عمل آمد.

۱ اسفند ۱۴۰۱ ۱۸:۱۱
تعداد بازدید: ۱۱۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید