پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان خبرداد:

اتصال 103روستای استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات

اتصال 103روستای استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اشاره به اتصال 103 روستای بالای بیست خانواراستان به شبکه ملی اطلاعات با صرف اعتباری بالغ بر 615 میلیون ریال با مجموع بیش از 34740 نفر جمعیت گفت: پیش بینی می شود یکصد روستای دیگر این استان نیز تا پایان سال جاری با تجهیز 10 سایت و ارتقای 35 سایت موجود به شبکه ملی اطلاعات وصل شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمان با بیان اتصال 103 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات و اتصال 100 روستای دیگر تا پایان سال جاری به شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: با عنایت به پیگیری های انجام شده این اداره کل، علی رغم محدودیتهای شدید شبکه انتقال استان و کمبود تجهیزات در کشور، از ابتدای سال جاری تاکنون بیشترین تجهیزات مخابراتی از محل اعتبارات طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی(USO) به استان تخصیص یافته است.
وی افزود: در این بازه زمانی سه تجهیز اپراتور «های وب» با تکنولوژی 3G ماهواره جهت تامین ارتباط سه نقطه فاقد دید رادیویی و ارتباط و 10 سایت جدید اپراتورهای همراه اول و ایرانسل با تکنولوژی نسل دوم ،سوم و چهارم راه اندازی شد و همچنین 28 سایت اپراتور همراه اول نیز به تکنولوژی 4G ارتقاء یافته که در نهایت منجر به اتصال 103 روستای استان به شبکه ملی اطاعات شده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه اخیرا ابلاغ اجرای پروژه های 2100 کیلومتر فیبر نوری روستایی در سطح این استان از محل منابع طرح USO انجام شده است تصریح کرد: اتصال کسب و کارها و منازل به شبکه فیبر نوری (پروژه FTTH) به اپراتور های وب در 84 شهر استان صورت پذیرفته که مراحل طراحی آن توسط اپراتور انجام و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ ۱۶:۲۵
تعداد بازدید: ۱۰۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید