پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات گیلان خبر داد؛

تجهیز ۱۹۶ خانوار از دو روستای شهرستان لنگرود به اینترنت پرسرعت

تجهیز ۱۹۶ خانوار از دو روستای شهرستان لنگرود به اینترنت پرسرعت
فرزاد توکلی مدیرکل ICT استان از ارتقاء تکنولوژی یک سایت تلفن همراه در روستای لیسه رود شهرستان لنگرود و بهره مندی ۱۴۱ خانوار از اهالی این روستا و ۵۵ خانوار در روستای همجوار به اینترنت پرسرعت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، فرزاد توکلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: با ارتقاء تکنولوژی سایت موجود همراه اول، دسترسی دو روستای لیسه رود و لشه از بخش کومله شهرستان لنگرود به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت سیار فراهم شده است.
وی با بیان این که برای ارتقاء تکنولوژی سایت‌های استان از محل اعتبارات طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) سرمایه‌گذاری شده است، بیان داشت: جمعیت 535 نفری در 196 خانوار از این روستاها از اینترنت پرسرعت نسل چهارم بهره مند شدند.
مدیرکل ICT استان افزود: کاهش شکاف دیجیتالی و اجرای عدالت ارتباطی و رشد متوازن اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات از اهم اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
توکلی با اشاره به سرمایه گذاری 15 میلیارد ریالی سایت مذکور از محل منابع طرح USO ، تصریح کرد: این اداره کل در تلاش است توسعه دسترسی ارتباطات و اینترنت برای همه روستاهای بالای 20 خانوار استان طبق زمان بندی و در اسرع وقت صورت پذیرد.

 

روستای لیسه رود و لشه

۲ بهمن ۱۴۰۱ ۰۹:۰۵
تعداد بازدید: ۹۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید